perjantai 22. toukokuuta 2020

Asiakastilaisuuden järjestäminen 22.5

 1. Muodissa tällähetkellä on hempeät värit, kukka ja leopardi kuosit, kengissä valkoiset nike airforce 1 on vahvasti muodissa, myös korkokengät ovat nousussa. Laukuissa on beige ja tuollaiset punotut laukut, myöskin merkkilaukut. Aurinkolaseissa suuret ja erikoiset. Koruissa kulta ja hopea. Tämänhetkinen muoti on hempeää, tyylikästä ja aika vapaata. Myöskin vaatteiden tuotannossa suositaan kestävän kehityksen kannalta parempia ja myös vaatteita ostetaan käytettynä.

2. Muotiin vaikuttaa varmasti ilmastonmuutos ja ihmiset ovat heränneet siihen että luonnonvarat rupeavat loppumaan. Korona ei vielä ole vaikuttanut, mutta varmasti rupeaa vaikuttamaan vielä.

3. Itse tykkään muodissa tällähetkellä kengistä, varsinkin noista mitkä kuvassakin näkyy, ne ovat mukavat ja hienot. Pidän myös värimaailmasta, vaaleansiniset ja -punaiset, yms hempeät ja tyttömäiset värit ovat söpöjä. Myös tykkään koruista ja asusteista. Ei oikein ole sellaista mistä en tykkäisi, paitsi semmoseit kukkamekot, joissa on pitkiä hihoja ja jotain röyhelöitä, ne ovat myös muodissa ja varmasti varsinkin kesällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti