perjantai 7. helmikuuta 2020

Oranssiksi värjäys

Lopputulos

Aloitustilanteessa mallin hiukset olivat tummuudeltaan 8 tyvestä ja latvoista ja pituuksista myös 8, mutta eri sävyisenä. Tyvikasvun jälkeen pään ympäri meni tummemmanpunainen raita. Hiukset olivat paksut ja huokoiset. Hiuspohja oli hyvässä kunnossa. 
Mallin toiveena oli oranssit hiukset. 

Päädyimme käyttämään sävyä 8OR tyveen ja pituuksiin, mutta pituuksiin lisäksi 10% värin määrästä oli KKMAX sävyä. Kun menin sekoittamaan värejä, kestoväriä ei ollut 8OR, joten käytin schwarzkopf professionalin väriä sävyssä 8-77 ja 3% hapetetta. Tein saman latvaan ja pituuksiin mutta lisäsin sävyä 0-77. 
Tein ensin tyvivärin. Tein 90ml 1:1 eli 45ml väriä ja 45ml hapetetta. Toista väriä tein 100ml eli 40ml väriä 8-77 ja 10ml 0-77väriä ja 50ml hapetetta. Pituuksiin ja latvoihin levittäessä väri loppui kesken ja kävin tekemässä väriä lisää. 
Aloitin levittämällä tyveen ensin ristipääjaolle ja sitten jatkoin takaosista etuosiin con cave jaoin. Kun olin tyven levittänyt, levitin pituuksiin con cave jaoilla. Väri vaikutti 20 minuuttia latvoissa ja pituuksissa ja vaikuttamisen jälkeen menin pesemään. Aloitin emulgoimalla. Pesin goldwell dualsenses color shampoolla ja hoitoaineella. Pesun jälkeen leikkasin vähän latvoista pois ja föönasin. Kuivaamisen jälkeen suoristin vielä. 

Lopputulos

ennen

ennen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti