torstai 13. helmikuuta 2020

Raitoja

Aloitustilanteessa mallin hiukset olivat tummuudeltaan tyvestä 8, pituuksista ja latvoista 7. Hiuspohja ja hiukset olivat hyvässä kunnossa. 
Aluksi mallin toiveena oli värjätä vain tyvikasvu pois, mutta sitten hän halusikin pelkkiä raitoja, jotta hiukset vähän vaalenisi. 
Päädyimme tekemään raitoja kokopäähän. 
Tein takaosan vaalennusmassan silklifti strong jauheella ja 3% hapetteella 90ml 1:2 eli 60ml hapetetta ja 30ml vaalennusjauhetta. Etuosiin tein samalla tavalla muuten, paitsi laitoin 6% hapetetta. 
Aloitin tekemällä jaon korvalta korvalle ja keskipääjakauksen. Aloin raidottaa alhaalta ylöspäin takaa noin keskeltä päätä, eli en raidottanut alimpia hiuksia. Kun olin takaosan saanut valmiiksi aloin raidottaa etuosia. Kun etuosat oli raidoitettu menin huuhtelemaan takaosa, joka oli vaikuttanut jo tarpeeksi. Koska etuosissa oli vahvempi hapete, niiden ei tarvinnut vaikuttaa niin kauaa, ja kun olin takaosan huuhdellut siirryin etuosiin. Pesin hiukset color shampoolla ja hoitoaineella. Pesun jälkeen päätimme vielä sävyttää hiukset. Käytin Goldwellin Soft Coloreita sävyissä 10V ja REF. Levitin värin kosteisiin hiuksiin ja seurasin, koska keltaisuus neutralisoituu, ja pesin sen pois. Sitten kuivasin hiukset ja lopuksi vielä suoristin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti