perjantai 7. helmikuuta 2020

Värjäys

Lopputulos
Aloitustilanteessa mallin hiukset olivat tummuudeltaan tyvestä 8, latvoista ja pituuksista 10. Hiukset olivat ohuet ja huokoiset ja hiuspohja oli ärtynyt.
Mallin toiveena oli värjätä omaa väriä takaisin, mutta hiukset olivat niin vaalennetut, ettei väri tarttunut latvoihin ja pituuksiin kunnolla, ja tyvi jäi kellertäväksi. (malli tulee myöhemmin uudelleen ja koitamme saada kellertävyyttä pois)

Värjäsimme kevytvärillä. Käytimme kc 9.23 1:2 120ml eli 40ml väriä ja 80ml 1,5% hapetetta.
Aloitimme ristipääjaolla ja levitimme väriä, Yritimme häivyttää rajaa tyvelle, muttei se onnistunut joten lopputulos epäonnistui. Ristipääjaosta jatkoimme con cave osioin takaa etten ja levitimme pituuskiin ja latvoihin. Väri vaikutti 20 minuuttia ja menin pesemään. Pesin goldwell dualsenses color shampoolla ja hoitoaineella. Pesun jälkeen kuivasimme ja levitimme silver sävyisen kevytvärin vain tyveen, jotta keltaisuus tasoittuisi. Keltaisuus tasoittui vähän, ja enemmän                                                                     sivuilta ja takaa. Kun toinen väri oli pesty pois, föönasin ja                                                               kiharsin vielä. Malli oli ihan tyytyväinen väliaikaiseen ty                                                                         veensä, ja pystyy olemaan sen kanssa, kunnes värjätään uudelleen.

Ennen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti