maanantai 16. syyskuuta 2019

Tasaus, A-linjainen ja V-linjainen leikkaus



Meillä alkoin koulussa hiusteleikkaus kurssi jonka aloitimme tasausleikkauksella.
10.9.2019

                                           


                                            Tasaus hiustenleikkaus. 
Aloitimme latvojenleikkauksella. Hiuksien oli tärkeää olla märät ja kammattu. Pesun jälkeen tehtiin ristipääjako josta jaettin pienempiä osia vaakasuunnassa. Ensin vedettiin kammalla osio selväksi ja sitten hiuksia otettiin sormien väliil ja leikattiin. Oli tärkeää ettei hiusta vedä ylöspäin vaan leikkaa 0-kulmassa ja että ranne on oikein ja vain peukalo liikkuu. Lopputuloksesta tuli siisti ja suora. En kerrnnyt föönaaman hiuksia henkilökohtaisten menojen takia mutta kerkesin leikkaamaan.

                                           V-linjainen hiustenleikkaus
V-linja leikataan samalla tavalla kuin tasausleikkauskin, mutta jakaukset tehdään erillailla, jolloin sakset leikkaavat erisuuntaan eli jakauksen suuntaisesti. Jakaukset tehtiin nimen mukaisesti V-malliseksi eli keskeltä alempana kuin sivusta. Tärkeää oli taas leikata 0-kulmassa ja pitää ranne oikein. Leikkaus meni hyvin, mutta aluksi hiukset olivat toiselta puolelta pidemmät ja leikkasin niitä aika kauan, koska se ei tuntunut lyhentyvän. Lopuksi sain sen leikattua saman pituiseksi. Leikkauksen jälkeen, hiukset föönattiin ja käytettiin pyöröharjaa, jotta                                         hiuksista tuli sileät.

                                 A-linjainen leikkaus
A-linja leikattiin samallatavalla kuin V-linja, paitsi että jakaukset menivät toisinpäin eli A näköisesti jakaukset keskeltä sivuille nousten. Sormet on tärkeää pitää jauksen suuntaisesti ja ranne oikein. Kulma oli 0-kulma. Lopputuloksessa takaa oli lyhyempi ja edestä pidempi. Kun leikkaus oli valmis hiukset föönattiin pyöröharjaa apuna käyttäen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti