maanantai 16. syyskuuta 2019

Kerrostus



Tänään leikkasimme kerrostaen hiuksia.


Ennen hiustenleikkausta piti kastella huolellisesti harjoituspään hiukset ja kammata. Sitten tehtiin ristipääjako ja keskelle jätettiin ohjuri sekä jätettiin alas hiusta mitaksi. Sitten ristipääjaon takaosiot jaettiin kahtiin ja laitettiin hiukset, joita ei leikattu kiinni, ettei niitä tule osioon mitä leikataan. Ensin leikattiin kehätekniikalla eli otettiin aina vöhän leikattua hiusta osioon, jota aiottiin seuraavaksi leikata. Sitten hiukset leikattiin 90 asteen kulmassa sormien jälkeen. Näin leikattiin koko takaosa. 

Toinen etuosista leikattiin con cave tekniikalla, eli jakaukset olivat kolmion mallisia ja osio nostettiin suoraan ylös ja leikattiin siellä. Aina aikaisempaan osioon otettiin lisää hiusta, eli mitta tuli siitä ja jo leikattua hiusta ei laskettu pois ennen kuin kaikki oli leikattu. 
Viimeinen osio leikattiin viipaletekniikalla, eli jakaukset olivat viipaleen mallisia ja pystysuoraan. Hiukset leikattiin loppuun ja leikkauksen jälkeen hiukset föönattiin. Blogipostaus tulee myöhemmin.
Lopputulos tarkistettiin ottamalla päinvastaisia sivuttaisia osioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti