maanantai 8. kesäkuuta 2020

Amistyle 8.6

Ennen

Lopputulos
Asiakkaan aloitustilanteessa hiukset olivat vaalettu useaan kertaan, tyvi oli värjäämätön ja hiukset olivat ihan hyvässä kunnossa suhteessa siihen että vaalennuksia oli useita takana.
Toiveena oli päästä kokonaan vaaleaksi.

Aloitin tekemällä vaalennusaineen. Tein 210g 1:2 150g 6% hapetetta ja kc blonde multibleach jauhetta 70g aluksi,, mutta kävin tekemässä myöhemmin lisää, koska se ei riittänyt.
Aloitin ottamalla pystyosioita niskasta, ja levitin hiuksen keskiosaan, ja jätin tyven ja jo ennestään vaaleat latvat värjäämättä aluksi. Kun olin koko pään käynyt, levitin vaalennuksen myös tyveen. Kun tyvi näytti tarpeeksi vaalealta,, menin pesupaikalle. Tein vaalennuspesun johon laitoin shampoota, vaalennusjauhetta ja 3% hapetetta kaikkia saman verran. Levitin sen latvoihin ja hieroin sitä hiuksiin, kun nekin näyttivät vaaleilta, pesin hiukset. Pesun jälkeen kuivasin. Sen jälkeen menin sekoittamaan sävytteen. Käytin kc:lta värejä silver fox ja frozen rose blonde. Tein 150g 1:2 eli 100g 1,5% hapetetta, 40g frozen rose blondea ja 10g silver foxia. Levitin sen pesupaikalla koko päähän käsillä, ja annoin vaikuttaa noin 15min. Sitten pesin ja kuivasin. Väri ei tarttunut oikein latvaan, koska se oli niin huonokuntoinen, mutta tyveen ja vähän pituuksiin tarttui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti